041 473 637 hello@wp-pomoc.si

Predelava WordPress teme

Prilagoditve oblikovnih tem za WordPress CMS po-meri.

Kadar se odločamo za samostojno postavitev spletne strani, so kupljene oblikovne teme za WordPress zagotovo najboljša izbira za začetek. WordPress teme so namreč postale tako kompleksne, da poleg krovnega izgleda spletnega mesta nudijo tudi ogromno dodatnih funkcionalnosti preko vgrajenih modulov. Večina sodobnih tem vsebuje grafični urejevalnik, ki nam bistveno olajša strukturiranje vsebine, saj preko njega lahko zlahka zgradimo vizualno privlačne spletne strani.

Kadar želimo, da spletna stran izstopa iz povprečja pa moramo poseči po predelavah WordPress teme. To najlažje naredimo z uporabo child teme, v kateri redefiniramo določene dele spletne strani. Z iznajdljivo uporabo možnosti, ki nam jih nudi CSS oblikovanje pa lahko posamezne dele vizualno popolnoma spremenimo, ter tako popolnoma personaliziramo spletno stran.

Med večletno uporabo WordPressa smo predelovali veliko število različnih tem. Najbolj pogosto se stranke obračajo na nas pri uporabi tem, ki so najbolj razširjene (Avada, X, The7, Enfold, Photography, Modernize, … ). Ker pa smo izkušeni tudi na področju izdelave tem po meri, lahko predelamo praktično katerokoli temo.

uporabljamo praktično vse popularne WordPress teme
teme

Kakovostna, hitra in cenovno ugodna Wordpress pomoč je le klik stran...

Najemite strokovnjaka za pomoč pri izdelavi, upravljanju in predelavah Wordpress spletnih strani.