041 473 637 hello@wp-pomoc.si

Prilagoditve in razvoj WordPress funkcionalnost

integracije, API, multisite, večuporabniški portali, Woocommerce trgovine, izdelava pluginov

WordPress ni le orodje za pisanje bloga in preproste spletne predstavitve

Velja namreč zmotno prepričanje, da WordPress ni primeren za kompleksna spletišča, saj je bil prvotno mišljen le kot platforma za blogerje. Z leti pa se je to spremenilo. WordPress se uproablja tako za kompleksna večuporabniška spletišča, kot spletne trgovine, intranet aplikacije, e-learning platforme in več.

Podrobno poznavanje delovanja WordPress CMS, obširna dokumentacija vseh funkcij v urejavalniku in pestra izbira dodatkov omogočata razvoj spletnih strani povsem po meri.

Zaradi naših izkušenj smo sodelovali že na več kot 100 spletnih straneh – ponekod kot glavni izvajalec, drugje pa kot “outsourcing” partner, kjer smo glavnemu izvajalcu nudili podporo pri razvoju WordPress spletišča.

 

Primeri po-meri narejenih spletišč z naprednimi funkcionalnostmi

 

Postavitev multisite spletišča z cca 80 spletnimi stranmi in več kot 100 uredniki

Za znano domačo organizacijo smo postavili centralno spletno mesto s po-meri izdelano WordPress temo in dodatnimi funkcionalnostmi, razvitimi na željo naročnika (integracija z Mailchimp, sistem za napovednik, večnivojska navigacija in filtri vsebin).

Spletišče smo potem razširili z več kot 40 spletnimi mesti lokalnih vej te organizacije. Za vodilne člane pa smo posrkbeli še za možnost  priprave lastnih osebnih splenih strani.

Spletišče tudi vzdržujemo in skrbimo za varnost z rednimi posodobitvami ter implementacijo dobrih praks na področju varnosti.

E-learning spletišča z opcijo nakupa plačljivega seminarja

Na osnovi po-meri narejenega dodatka za e-učenje smo naročniku dali možnost postavitve spletišč, kjer se uproabniki lahko registrirajo in sledijo on-line seminarju. Na voljo sta tako brezplačni seminar, kot tudi plačljiva verzija. V module so vstavljeni videi, ki se gostijo na portalu Youtube. Seminar se deli na module, ki jih mora uporabnik zaključiti, preden napreduje. S pomočjo statistik se interno lahko spremlja, kako uporabniki napredujejo.

Ob mejnikih pa skrbnik strani dobi e-poštno obvestilo. Pripravili smo tudi funkcije, ki glede na uporabnikove odločitve med moduli servirajo različne tipe vsebin. Stran je integrirana s sistemom Getresponse za lažjo komunikacijo z obiskovalci.

Večjezična spletna stran z Woocommerce trgovino

Uredili smo multi-language / multy-currency spletno trgovino v vtičniku Woocommerce. Trgovina je urejena za mednarodno pošiljanje izdelkov. Uredili smo tudi integracijo s sistemom za izdajanje računov in mailchimp automation, kjer obiskovalcem v časovnih intervalih pošiljamo newsletterje glede na opravljen nakup.

Kot dopolnitev strani smo na podalgi Google maps API in custom post types v WordPressu pripravili vizualni prikaz partnerjev s celega sveta. Po meri narejen vtičnik še dopolnjujemo z možnostmi filtriranja, grupiranja lokacij za lažji pregled in avtomatskega zaznavanja lokacije obiskovalca.

On-line vodenje prijav in statistike teniških turnirjev

Po naročilu narejena spletna stran v WordPressu omogoča lastniku da upravlja s celotnim procesom izvedbe teniških turnirjev.

Igralci se preko prijavnega obrazca prijavijo v igro. Skrbnik beleži turnirje in vpisuje rezultate. Sodelujoči tekmovalci se prijavljajo na turnirje, tako da na spletnem obrazcu izzovejo nasprotnika. Po opravljenem dvoboju se rezultati vpišejo v sistem, kjer se on-line vodi statistika in lestvica v obliki piramide.

Obiskovalci spletne strani lahko v posebnem modulu tudi primerjajo tekmovalce med sabo v obliki “head 2 head” in tako dobijo podrobno statistiko odigranih turnirjev.

Strošek 1 delovne ure podpore znaša 30,00 € + DDV za pogodbene stranke
oz. 35,00 € + DDV za nepogodbene stranke.

Za hkratni zakup več ur podpore priznamo na omenjeni znesek popust. Pokličite za več informacij!

Imamo več kot 10 let izkušenj z WordPress CMS in zaupalo nam je več kot 150 zadovoljnih strank.

Kakovostna, hitra in cenovno ugodna Wordpress pomoč je le klik stran...

Najemite strokovnjaka za pomoč pri izdelavi, upravljanju in predelavah Wordpress spletnih strani.